Ga terug

Service Glasherstel OverGelder

Wismarstraat 3
7418 BN DEVENTER

Postbus 2155
7420 AD DEVENTER

T. 085 202 0611

www.serviceglasherstel.cominfo@sghog.nl

Routebeschrijving

Service Glasherstel OverGelder is al meer dan 30 jaar dé glasserviceorganisatie in geheel Overijssel, Gelderland en Drenthe met vestigingen in Deventer, Enschede, Hoogeveen en Zwolle. Voor zowel particulier als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in o.a. glasherstel en energiebesparende isolerende beglazing.
Als glasexperts hebben wij service en kwaliteit bovenaan staan. Als enige glaszetbedrijf in Nederland leiden wij gecertificeerde vakmensen op in onze eigen Glaszetacademie in samenwerking met Kenniscentrum Glas. Onze professionals doen nét dat stapje extra voor u en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, producten en regelgeving. Service Glasherstel OverGelder heeft een eigen meldkamer -met landelijke dekking- die 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar is en die altijd binnen 25 minuten ter plaatse is. Dag en nacht. Tevens zijn wij erkend door alle verzekeraars.
Service Glasherstel OverGelder: de glasvakman in uw regio neemt al uw zorgen uit handen. Bel voor ruitschade of een vrijblijvende glasisolatie-offerte: 085 - 202 06 11.

Onze specialismen ten aanzien van het plaatsen van glas zijn:

  • Glaszetten schadeherstel
  • Glaszetten renovatie
  • Overige glastoepassingen (overkappingen, luifels)
  • Wij werken voor particulieren
  • Glaszetten 24-uurs service glasschadeherstel

Direct zoeken naar een glaszetter

Direct zoeken

op postcode, plaats of bedrijfsnaam

Zoek in ons gecertificeerd ledenbestand

Resultaten

Gecertificeerd