Snepvangers Glas wint aanbesteding mede dankzij het GBO Vakcertificaat

Snepvangers Glas wint aanbesteding mede dankzij het GBO Vakcertificaat

Dinsdag, 17 Januari 2017

Met ingang van 1 januari 2017 mag Snepvangers Glas het glasbeheer- en herstel uitvoeren voor de woningen die vallen onder het beheer van Lente, spoor 2.

In 2015 hebben vijf corporaties er voor gekozen om gezamenlijk de inkoopactiviteiten te professionaliseren onder de noemer Lente, spoor 2. Area (Uden e.o.), Brabant Wonen (Den Bosch en Oss e.o.), Tiwos (Tilburg e.o.), WS Etten-Leur (Etten-Leur e.o.) en Stadlander (Bergen op Zoom e.o. en gemeente Tholen in Zeeland) - hebben gezamenlijk 55.000 woningen. Voor het glasbeheer- en herstel, hebben zij een aanbesteding uitgeschreven. Een belangrijk onderdeel bij de selectiecriteria is medewerkers aantoonbaar opgeleid moeten zijn en dat de geldende NEN normen worden nageleefd bij het plaatsen van glas.

De medewerkers van Snepvangers Glas voldoen aan deze selectiecriteria, wat er mede toe geleid heeft dat de opdracht aan Snepvangers gegund is.

Woningcorporaties zijn steeds meer op zoek naar aantoonbare kwaliteit. Het GBO Vakcertificaat kan hen daarbij helpen. Heeft u zelf contacten met woningcorporaties? Wijst u hen dan op het GBO Vakcertificaat, zodat zij dit in hun aanbestedingen kunnen opnemen.

 

terug naar overzicht