Vind hier snel uw gecertificeerde glaszetter of glasmonteur

Op deze website vindt u snel en gemakkelijk een glaszetbedrijf dat uitsluitend werkt met vakmensen die in het bezit zijn van het GBO Vakcertificaat.

U kunt uw glasbedrijf zoeken op plaats, postcode en naam. Weet u al wat u wilt, dan kunt u ook gemakkelijk filteren op specialisme. Hiermee vindt u altijd een glasbedrijf bij u in de buurt.

Deze website is ontwikkeld door de Bouwend Nederland Vakgroep GLAS met als doel particulieren en zakelijke partners te assisteren bij het vinden van een betrouwbare en vakbekwame glaszetter en/of glasmonteur. Of het nu om het vervangen van een kapotte ruit gaat, het vervangen van enkel glas door dubbel glas of een grootschalig nieuwbouwproject waarin zowel isolatieglas als interieurbeglazing moet worden geplaatst, op deze website vindt u altijd uw juiste glasspecialist.

U kunt eenvoudig zoeken op plaats, postcode of naam. In de zoekresultaten wordt een opsomming gegeven van de glasbedrijven bij u in de buurt. U kunt ook een filter aanbrengen op specialisme. Hiermee kunt u het dichtstbijzijnde glasbedrijf vinden dat de door uw gewenste werkzaamheden kan uitvoeren. Als u uw bedrijf heeft gevonden kunt u direct contact opnemen via het telefoonnummer dat is opgenomen. U kunt ook eerst een kijkje nemen op de website van het bedrijf.